Who’s this guy? Over Martijn

Hi, ik ben Martijn

Ik help je jouw team te veranderen van een verveelde groep individuen naar een snel, wendbaar en gemotiveerd team!

Opgeleid als informaticus én als organisatiekundige.
Nerd en Coach: it’s all in the package.

Mijn missie: meer fun, meer resultaat

Stel je je voor dat je team betekenisvol werkt doet en geen dingen maakt waar niemand op zit te wachten. Geen verspilling van tijd en energie, geen nodeloze overleggen. Ik help je hier mee!
Ik gebruik Agile en Lean principes om werk waardevoller, leuker en meer uitdagend te maken. Ik ben er van overtuigd dat dit mensen gelukkiger maakt. En wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gelukkigere mensen beter presteren, creatiever zijn en (mentaal) gezonder. Jij wil toch ook de mensen om je heen kunnen motiveren en inspireren?

Tijdens mijn jaren als professioneel software ontwikkelaar maakte ik kennis met het Agile gedachtengoed. Scrum, Kanban, XP, ik heb het allemaal geprobeerd en loved it! Nu help ik teams, afdelingen en hele organisaties met de adoptie van Agile methodieken. En probeer tegelijkertijd wat vreugde en werkgeluk te brengen :).

Ik ben een door Scrum.org geaccrediteerd Professional Scrum Trainer. Ik breng de innerlijke Scrum Master in je naar boven en leer je hoe je een echte meester wordt. Moge je de wereld een betere plaats maken!

Leuk dat je me hebt gevonden!

Lees ook eens mijn blogs, of knoop een gesprek met me aan op de socials.

Skills

Een goede Agile coach en trainer is natuurlijk van vele markten thuis. Eigenschappen en vaardigheden die mij in staat stellen effectief een Agile verandering te begeleiden zijn:

AGILE

LEAN

GROEPSDYNAMICA

FACILITEREND

CONFRONTEREND

ACTIEF LUISTEREN

FLEXIBEL

ANALYTISCH

COACHING

Certificeringen

Voor hen die er veel waarde aan hechten