Training

In Company training op maat

Bij jou op kantoor. Interactief en bomvol praktische tips & tricks. Altijd gefundeerd op theorie en tegelijk toegespitst op jullie uitdagingen. Of je nou een gedeelde basiskennis wil creëren van Agile en Scrum of je wil bekwamen in je rol als Scrum Master of Product Owner. Elke training bevat voldoende ruimte voor jouw leerdoelen. 

SCRUM BASIS

De basis van Agile en Scrum in een ééndaagse training. Je leert wat Agile is, waar het werkt (en waar niet) en op welke principes het is gebaseerd. Je leert de regels van Scrum en ervaart hoe het is om ze toe te passen.

SCRUM MASTER

De Scrum Master is een tweedaagse training die je helemaal klaarstoomt in je rol als Scrum Master. Zodat je effectief je teams kunt helpen Scrum toe te passen en ze zich blijven verbeteren.

PRODUCT OWNER

De Product Owner training is een tweedaagse training waarin de Product Owner rol centraal staat. Hier leer je wat goed Product Backlog management is, hoe je grip houdt op je stakeholders en hoe je zoveel mogelijk klantwaarde realiseert.

SCALING PRACTICES

In de transformaties van onder andere ING, ABN Amro en Ahold Delhaize heb ik verschillende schalingsmodellen toegepast. LeSS, SAFe en van alles daar tussen in. Ik laat je zien wat werkt, en waar.

Testimonials

Waarom zou je voor mij kiezen? Misschien omdat ik als Scrum.org geaccrediteerd Professional Scrum Trainer altijd de laatste inzichten krijg en je goed kan voorbereiden op de Scrum.org assessments. Misschien omdat ik sinds 2008 in dit vakgebied bezig ben en ruime praktijkervaring heb opgedaan bij klanten als ING, ABN Amro, NS en Ahold naast diverse scale-ups in sectoren als de zorg, training & consultancy en technologie.
Maar ik laat liever mijn klanten spreken. Dit is wat zij over mij zeggen:

Martijn heeft Speech Republic heel snel en goed geholpen om de omslag te maken om meer in sprints te gaan werken. Martijn is een zeer goede luisteraar, leuke trainer en sterke praktijkman. Zo stemt hij zijn aanpak ook echt af op jouw bedrijf. Je gaat niet in een agile- keurslijf, maar hij kijkt naar wat bij het team past. Ik zou Martijn dan ook zeker aanbevelen als je met je team op een fijne manier meer voor elkaar wilt krijgen.

Maartje van Bavel

Speech Republic

Martijn heeft Blendle in korte tijd op een zeer prettige manier grote stappen vooruitgeholpen. Z’n ervaring, gecombineerd met scherpe blik maakt dat hij snel en accuraat in beeld had wat we konden doen om onze processen te verbeteren. Ik ben een groot voorstander van externe input, en ik raad ieder productteam aan om met Martijn in gesprek te gaan om hun way of working te verbeteren.

Rick Pastoor

Blendle

Martijn is een uitstekende Agile teamcoach/trainer. Zijn gestructureerde aanpak is gestoeld op jarenlange ervaringen als agile coach/consultant. In de hectiek van de waan van de dag is hij iemand die de rust bewaart en de gekozen koers helpt bewaken. Martijn heeft niet alleen IT in zijn bagage maar ook bedrijfskunde, waardoor hij ook een goed oog heeft voor de context waarin (scaled) agile initiatieven zich afspelen.

Martin Vodegel

Prowareness

Prijzen, en: niet goed = niet betalen

Hier geen er-omheen-gedraai. Meteen helderheid over mijn prijzen, zodat je weet wat je kan verwachten. Plus een tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de training, dan volgt er geen factuur! Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan, dus de kans daar op is heel klein ;).

1 DAAGSE

€ 2250,-

VOOR 1 DAG

 € 2250,- exc. BTW per dag

  • • Maximaal 16 deelnemers
  • • Reizen en materialen inbegrepen
Vraag aan
3 DAAGSE

€ 5250,-

VOOR 3 DAGEN

€ 1750,- exc. BTW per dag

  • • Maximaal 16 deelnemers
  • • Reizen en materialen inbegrepen
  • • Online coachingsessie van 2 uur na afloop
Vraag aan